Смолян е домакин на финала на Републиканското първенство по футбол за юноши 11-12 клас

Смолян е домакин на финала на Републиканското първенство по футбол за юноши 11-12 клас

Заместник-областният управител Андриян Петров беше официален гост на откриването на финала на Републиканското първенство по футбол за юноши 11-12 клас от Ученически игри 2015-2016 година, който се играе на стадион „Септември”, гр.Смолян (кв.Райково).

Петров поздрави състезателите и организаторите от името на областния управител Недялко Славов и от свое име. „Няма съмнение, че вие сте най-добрите в този спорт, вашето присъствие тук е доказателство за това. Преминали сте през тежки битки на общинско, областно и зонално ниво, за да достигнете до този финал. Надявам се да проявите своя спортен дух и да победи най-добрият отбор. Надявам се да си тръгнете от нашия град с добри впечатления и да изградите едни нови приятелства помежду си, които могат да ви бъдат от полза за в бъдеще.

Спортните игри са едно чудесно мероприятие, което държавата организира. Това е най-добрият начин всички ученици да имат възможност да спортуват. Ние се радваме, че Смолян е домакин на тези финали.” В заключение заместник-областният управител Андриян Петров пожела на състезателите успех.

Вирни се горе