Пистите на Мечи чал доказаха, че са на световно ниво

Пистите на Мечи чал доказаха, че са на световно ниво

За осма поредна година, между 13 и 19 март, Pamporovo Freestyle Open 2017 ще даде поле за изява на едни от най-популярните имена в сноуборд стиловете от цял свят.

Радостен факт е, че оспорваната надпревара ще се проведе в мегакурорта Пампорово-Мечи чал. А самите стартове ще са на писта Мечи чал – новина, която със сигурност ще зарадва много от любителите на зимните спортове. Събитието носи точки и за Европейската купа на FIS. Освен сноуборд, тази година отново ще има и фрийстайл ски състезание, за първи път от няколко години насам.

Българската Национална Телевизия предава на живо на 13 и 14 март сноуборд слоупстайл и на 17 и 18 март – фристайл ски слоупстайл. А първият Banked Slalom в България ще се проведе на 15.03.2017, отново на Ски зона Мечи Чал.

Очаква се много засилено международно участие и едни от най-добрите фристайл състезатели в цял свят да пристигнат в България. Организаторите подготвят още и много различни събития – сноуборд парти, bowling night, poker night, караоке парти, ски парти, турнир по билярд и още много други.

Вирни се горе