Първия турнир по тенис на корт за аматьори ще се проведе на 29 и 30 август в Смолян

Първия турнир по тенис на корт за аматьори ще се проведе на 29 и 30 август в Смолян

Ако играете тенис за удоволствие, обичате играта на точки, искате да премерите сили с други любители на тениса или просто търсите приятели, с които да се забавлявате, заповядайте при нас!

На 29 и 30 август на реновираните тенис кортове в смолянския квартал Райково ще се проведе първия турнир за аматьори. Спортната проява се организира от Tennisclub Smolian, съобщиха от Сдружение „Тенис клуб-2013“. За повече информация и записвания за участие в турнира Филип Згуров – 0877881117.

Припомняме, че идеята за създаването на Сдружение „Тенис клуб-2013“ се ражда преди няколко години между приятели, които обичат да играят тенис на корт в Смолян, но срещаха сериозни трудности да практикуват този спорт. Те се заеха с нелеката задача да извървят целия път – от създаването на сдружението до ремонтирането на кортовете в кв.Райково, в Смолян. За тяхна радост, както и на всички любители на тениса в областния град, те успяха за по-малко от две календарни години да се справят и вече да функционира спортното съоръжение, което дълги години не се използваше по предназначение.

„Тенис кортовете работят цяло лято ежедневно – от сутрин до вечер. Има човек, който е на разположение на хората, които практикуват този спорт и записва желаещите да ползват кортовете", съобщи Тихомир Бимбашиев – член на Управителния съвет на сдружението. Той допълни, че от скоро има Тенис – инструктор, посветен на работата главно с обучение на деца и начинаещи тенисисти.

Tennisclub Smolian има удоволствието да ви покани на първия любителски турнир по тенис на корт.

Ще бъде интересно, очакваме ви на корта!

Вирни се горе