Отборът на „Палас” загуби от "Арда" Кърджали

Отборът на „Палас” загуби от "Арда" Кърджали

Старшата-възраст на „Палас"-Рудозем загуби с 2:4 от ФК „Арда"-Кърджали в 20-ия кръг на зона „Пловдив". Мачът, който се игра през уикенда, се очакваше с голям интерес, тъй като се срещнаха четвъртия и втория във временното класиране.

Над 500 зрители бяха дошли да подкрепят ФК „Палас" като през целия мач окуражаваха отбора.

„Арда" набързо поведе с 2:0 само за пет минути в края на полувремето. През втората част тимът от Рудозем излезе преобразен. Още в самото начало резултатът стана 1:2 и обратът започна, но при една от малките атаки на „Арда" през второто полувреме и грешка в защита резултатът бе покачен на 1:3 в полза на гостите. Силите на „Палас" стигнаха за още едно попадение, но в 90 мин. гостите сложиха точка на спора за крайното 2:4, с което кърджалийци се закотвиха здраво на второто място в групата.

„Не искам да коментирам съдийството", заяви минути след мача треньорът Антон Бозов. „Допуснахме много индивидуални грешки, които се оказаха решителни.

Този отбор на „Арда" догодина ще играе във „В" група, а нашият тим ще има право да играе още две години с тези деца в зона „Пловдив", каза Бозов.

Вирни се горе