Отборът на “Палас-2011”-Рудозем “отупаха” и “Арда”-Кърджали

Отборът на “Палас-2011”-Рудозем “отупаха” и “Арда”-Кърджали

В Кърджали момчетата от Рудозем помрачиха празника на гр. Кърджали, като ги победиха с 5:2.

И този път за Палас се отличи с хетрик Енес Молаахмед, който се превръща в голмайстор на отбора. Ерол Кадий и Станислав Байрактаров също отбелязаха по едно попадение

Може да се отбележи и, че за рудоземския отбор бяха отменени и два гола, за които може много да се дискутира.

Определено този път се чувстваше домакинско “подпиране” от страна на съдиите, но то не помогна на отбора от Кърджали да излезне победител от срещата.

Кърджалийци бяха решили да победят още преди да е почнал мача.

Момчетата на ФК “Палас-2011” не бяха допуснати до съблекалните на стадиона и се преобличаха отвън на трибуните.

Личи и, че почти не се полагат грижи за местния стадион. Състоянието на тревното покритие е под всякаква критика дори почти не се вижда такова.

Но момчетата от Рудозем не трепнаха пред това негостоприемство и показаха, че са по – добрия и стойностен отбор и заслужено победиха.

Лично президента на отбора Хайри Шерифов благодари на треньора Антон Бозов, който полага много труд и сериозно отношение към тренировките и възпитанието на децата и юношите.

За момчетата президентът на ФК “Палас – 2011”обеща участие в международен турнир за деца и юноши в Анталия (Турция), който се провежда под егидата на УЕФА и ФИФА и е под надслов “Не на расизма” и “Футбола с националност, игра за различни нации, етноси и религии”.

Вирни се горе