Отборът на община Смолян на финал с маданския „Корона” за „Купата на кмета”

Отборът на община Смолян на финал с маданския „Корона” за „Купата на кмета”

Футболистите от община Смолян се класираха за финала на турнира за „Купата на кмета”, който се провежда по повод празника на Мадан и Ден на миньора. Финалът е утре ,от 18,30, часа на стадиона в кв.Батанци. Нашите ще мерят сили с отбора на „Корона”. Вчера на полуфинала, след оспорвана надпревара, те разгромиха на чужд терен и съдия, който не беше много коректен, отбора на „Аматьорите”. Мачът в редовното време завърши 4:4, при второто продължение от 10 минути нашите футболисти вкараха гол, с който спечелиха надпреварата и се класираха за финала. Отборът ни демонстрира завидни умения на терена и много хъс за победа. Вратарят Георги Барукчиев спаси доста пъти топката да не попадне във вратата му, а голмайсторът Боян Георгиев не остави на спокойствие вратарят на маданския тим. Сериозна агитка от община Смолян начело с гл.финансист Венера Аръчкова подкрепяше нашите футболисти. Шефката на дирекция „Общинска собственост” Мариана Цекова опонираше сериозно на маданските запалянковци, които се опитваха да говорят обидни думи по адрес на нашия отбор. Някои дори правили залагания, че ще загубим срещата, но след края на мача си тръгнаха разочаровани . Поздравления получи и треньорът на нашия тим Даниела Керкелова.

В продължение на три седмици на стадиона в кв. „Батанци”, се провежда турнир по футбол на малки вратички. Претенденти за Купата на кмета тази година бяха 11 отбора, като десет са от община Мадан и един от Община Смолян – сформиран от служители.

Отборите бяха разделени в две група след жребий. Община Смолян попадна в първата група с пет отбора, а във втората група отборите бяха шест.

Вирни се горе