Отборът на Чепинци със златната купа по хокей на трева

Отборът на Чепинци със златната купа по хокей на трева

12-годишните спортисти по хокей на трева от СКХТ “Чепинци” спечелиха златната купа на Държавното първенство за деца . Момчетата на Хайри Чаушев успяха да отбележат 26 гола в петте срещи, които изиграха, като допуснаха само едно попадение в тяхната врата. Във финалния мач те остраниха миналогодишния шампион “Локомотив”- Червен бряг с 3:0, с което се изстреляха на върха, превръщайки се в шампиони в дивизия “А”. Освен това, едно от момчетата от отбора -Ади Хаджиев- беше обявено за голмайстор на първенството, отбелязвайки 15 попадения. “Много силно представяне на отбора” – заяви треньорът Хайри Чаушев и добави, че е изключително доволен от представянето на отбора.

“Доста по-сложно се оказа Държавното първенство за 14-годишните, защото бяха в много трудна група. Но те също се представиха достойно и станаха четвърти в страната”- заяви треньорът и добави, че и при 14-годишните голмайстор на първенството е станал техен играч- Красимир Митев, който е отбелязал 9 гола.

Чаушев изрази задоволство и от представянето на топ съдиите от Чепинци Мирослав Моллов и Никалъс Пехливанов, които свириха съответно 9 и 6 срещи. “И двамата демонстрираха добро представяне на правилата на играта, влязоха доста убедително в ролята на арбитри, с което имаме още един повод да се гордеем”- добави още треньорът.

Вирни се горе