ОФК Поморие ще играе контролна среща с ПФК „Верея“ на стадиона в кв.Райково

ОФК Поморие ще играе контролна среща с ПФК „Верея“ на стадиона в кв.Райково

Изключително доволни от перфектните условия, които предоставя община Смолян по отношение на спортната база са и юношите на „Лудогорец”, които бяха на подготвителен лагер след мъжкия отбор на „Орлите”.

„Политиката на нашия футболен клуб е където ходи мъжкият отбор на лагери, там да ходят и юношите. Така, че и ние за пета поредна година сме тук. Условията са перфектни. Благодарим на кмета Николай Мелемов и хората, които поддържат в изключително добро състояние терена, съобщи гл.селекционер Валентин Станчев. „Надяваме се много скоро на този стадион да гледаме професионален футбол с участие на „Родопа Смолян”, пожела Станчев. Юношите на „Лудогорец” в края на месец юли ще участват в първенството на „Б” групата. „Целта е да се докоснат до големия футбол и по-лесно да направят прехода от юношеския към мъжкия футбол, защото „Лудогорец” е марка в европейския футбол, посочи гл.селекционер.

„И аз искам да благодаря на г-н Мелемов за прекрасните условия, както и на хората които поддържат терена. Всичко в Смолян е прекрасно”, допълни впечатленията си и треньорът Галин Иванов.

Преди да отпътуват от Смолян, юношите на „Лудогорец” изиграха контролна среща с ОФК „Поморие”, който е поредният отбор избиращ Смолян за тренировъчния си процес. Кметът на Поморие Иван Алексиев и колегата му Николай Мелемов изгледаха мача в който юношите на „Орлите” победиха с 2:0.

Мъжкият състав на Общински футболен клуб „Поморие“ е на десетдневна подготовка в Смолян, която се провежда под ръководството на старши треньора Малин Орачев и неговите помощници и ще приключи на 8 юли.

На 6 юли /сряда/ от 18.00 часа ОФК Поморие ще играе контролна среща с ПФК „Верея“ на стадиона в кв.Райково.

Вирни се горе