Новият футболен клуб на Смолян стартира със загуба

Новият футболен клуб на Смолян стартира със загуба

Новосформираният футболен клуб на Смолян „Родопа Смолян 2018“ стартира със загуба в първенството на „А“ Междуобластната група на Кърджали и Смолян. Футболистите с треньор Албен Хубенов загубиха с 4:0 от „Родопа-Смолян“ след 90 минути безидейна игра. Срещата се игра вчера на стадион "Септември“ в кв.“Райково“. Четирите гола бяха дело на юноши на „Родопа Смолян“. Три от тях на най-добрия играч на терена – Исмет Шалганов, роден през 2000 г. и състезаващ се за юношите старша възраст. Последният четвърти гол падна в 90-ата минута на мача след великолепна комбинация, реализирана от 15-годишния Георги Пелтеков.

След мача футболни специалисти коментираха за SmolyanNews.com, цитирам: “Не не може да полагаш грижи,да обучаваш,да работиш,да финансираш, да градиш и някой да дойде и да иска да яде от баницата на готово. Най-малкото е неморално.”

Предстои този четвъртък, 25 октомври на заседанието на Общинския съвет да бъде разгледана докладна записка внесена от кмета Николай Мелемов, който предлага да бъде създаден Общински футболен клуб „Родопа – Смолян 2018“.

Вирни се горе