Лятна Чепелареада - Различният планински многобой

Лятна Чепелареада - Различният планински многобой

ПАМПОРОВО се включва като партньор на първото издание на ЛЯТНА ЧЕПЕЛАРЕАДА, което ще направи своя дебют на 7 юни на връх Мечи Чал

След 4 последователни зимни издания, събрали повече от 300 участници, зимният ски и сноуборд многобой Чепелареада ще направи своят летен дебют в събота 7 юни на връх Мечи чал, Чепеларе. Лятна Чепелареада е планинско събитие за тичане/ходене или колоездене по кратък маршрут със забавни изпитания, като стрелба с фунийки, забиване на пирони, цепене на дърва, скачане с чували, пиене на енергизираща напитка, подкрепяйки една зелена кауза – благоустрояване на старо смърчово дърво (http://summer.chepelareada.com/index.php/cause).

Това е състезание за любители, но в същото време предизвикателство и за професионалисти, заради изпитанията, които го правят интересно до самия му край. Интересното е, че можете да се включите в забавлението с отбор от 4 човека в една от дисциплините колоездене или ходене/бягане. Перфектно е за тиимбилдинг или предизвикателство към приятели, конкуренти или друг отдел от фирмата. Новото е, че ще можете да се включите и в надпреварата “мама, татко и аз”, която ще се проведе с олекотени изпитания и по по-кратък маршрут. Отборът в тази дисциплина се състои от поне един възрастен и едно дете, като може да включва и конфигурации като “баба, дядо и аз”, “мама, леля и аз”, “чичо, татко и аз”, “вуйчо, вуйна и аз” и техните производни. За участниците в лятна Чепелареада 2014 ще има преференциални възможности за настаняване в Чепеларе и Пампорово. В таз годишното издание на състезанието като партньор се включва и Пампорово АД, подкрепяйки инициативата на организаторите на Чепелареадата за популяризиране на туризма в региона и насърчаване на малки и големи да се забавляват заедно, да спортуват, да прекарват повече време сред чистата природата и да бъдат по-здрави. В неделя, 8 юни, Чепелареадци ще могат да се насладят на трасетата на Вело парк Пампорово, възползвайки се от 10% намаление на дневната лифт карта или билет.

Вирни се горе