Графити фест,сноуборд и ски сесия в Пампорово

Графити фест,сноуборд и ски сесия в Пампорово

На 3-ти март в Пампорово ще се проведe Графити фест и състезание по ски и сноуборд свободен стил в серия от два скока,съобщиха организаторите.

Освен иновативния формат на състезанието организаторите от Пампорово АД и Пампорово ФънПарк са убедени, че комбинирането на зимните спортове с алтернативните изкуства е прекрасна комбинация, която за в бъдеще ще се развива като запазена марка на курорта.

Самото състезание ще се проведе в три отделни сесии, като в първата ще карат младите надежди на България (до 14 г.) от почти всички детски школи. Във втората сесия ще могат да се включат всички желаещи независимо от клубна принадлежност и възраст.

В най-атрактивната трета сесия ще участват само състезателите, които са се доказали като най-добрите в България и са поканени специално за ивента от организаторите.

По време на сесиите на скоковете в долната част на парка, на предварително подготвени площи ще се изявят едни от най-добрите майстори на графити в България. Графитите ще блеснат на сивите бетонни конструкции на отдавна недостроената ски шанца, като в последствие ще се превърнат в първата постоянна експозиция на графити в Пампорово.

Всички, които желаят да се запишат предварително за участие в състезанието трябва да изпратят имейл на team@funpark.bg, съдържащ трите имена, възраст, категорията (ски или сноуборд), както и клуба, за който кара състезателя, в случай че има такъв.

Крайният срок за записване е 2-ри март 21:00 ч. За отбори и организации се приемат и групови заявки, които трябва да са във вид на списък съдържащ данните описани по-горе.

За всички предварителни заявки ще има подсигурен достъп до парка в деня на състезанието. Заявки за участие на място без предварителна заявка ще могат да се правят само след представяне на редовна лифт карта за деня на състезанието.

И не на последно място всички графити-автори, които имат желание да вземат участие в събитието трябва да изпратят проектите си на team@funpark.bg, като крайният срок за подаване на заявки е 29.02.2012 /00:00 часа/. Одобрените артисти ще получат имейл в ранните часове на 1-ви март, в който ще бъдат описани всички подробности около участието в състезанието.

!!! За всички участници в състезанието и Графити феста срещу 49 лева на ден е подсигурено преференциално настаняване на база пълен пансион /закуска, обяд и вечеря/ в хотел Перелик.

Вирни се горе