Голям интерес към бойните изкуства в Рудозем

Голям  интерес към бойните изкуства в  Рудозем

Голям интерес към тренировките по КАРАТЕ ШИНКИОКУШИН се наблюдава през летните месеци, когато децата са във ваканция и голяма част от тях са на почивка или прекарват ваканцията си на село при баба и дядо. Над 30 предимно деца и младежи посещават тренировките. Според треньора на каратеките сенсей Здравко Младенов, това се дължи на следните причини : постигнатите успехи през последните години от състезателите на СК Карате –Рудозем; осъзнаване (пробуждане) от страна на децата, младежите и техните родители за ползите от спорта за здравето и възможността за развитие,доказване и постигане на спортни резултати. Не на последно място е и мотивацията, която стимулира предимно младежите.

От клуба организират отворена/безплатна/ тренировка на 28.08.2015г.(петък)от 16.30часа в спортната зала гр. Рудозем. Всички желаещи, без оглед възраст и пол, могат да се включат и да се потопят в атмосферата и в света на бойните изкуства. Тренировката ще се проведе под мотото „ПРЕДИЗВИКАЙ СЕБЕ СИ“

За целта не е необходимо предварително записване, а само да си носите спортен екип и да се заредите с желание за тренировка, заявиха от клуба .

Вирни се горе