Евгения Раданова и Екатерина Дафовска ще се забавляват на ледена пързалка в Чепеларе

Евгения Раданова и Екатерина Дафовска ще се забавляват на ледена пързалка в Чепеларе

На 20 декември от 17:30 феновете на кънки на лед ще могат да се насладят на първото си каране на кънки в центъра на град Чепеларе. По време на откриването Тодор Бозуков, кмет на Чепеларе, ще приветства гостите в компанията на Олимпийските шампионки на България Евгения Раданова и Екатерина Дафовска.

Синтетичната пързалка -новата придобивка на град Чепеларе е място за забавление за малки и големи през цялата година. Тя предлага същото усещане като пързалянето върху истински лед, но с намалена вреда върху природата.

Синтетичната ледена пързалка ще бъде отворена всеки ден от 10:00 до 22:00 ч., като от 14:00ч. – 16:00ч. входът е безплатен. За възрастни цената за 1 час е 4лв.вход и 4 лв. наем кънки, за деца от 7 до 12 години – 3лв. вход и 3лв наем кънки, за най малките входът е безплатен. За тези които искат да си закупят карти за брой посещения, цените ще са атрактивни. За повече информация и цени вижте фейсбук страницата „Синтетична ледена пързалка Чепеларе“.

Очакват ви много изненади и награди, както и ВХОД СВОБОДЕН в деня на откриването.

Програма – 20 декември 2014

17:30 – официално откриване от Тодор Бозуков, кмет на Чепеларе и представяне на официалните гости Евгения Раданова и Екатерина Дафовска

18:15 – заря

8:15 – 22:00 свободен достъп до пързалката

След 22:00 за Вашето добро настроение ще се погрижи Бар „Мечи Кът”

Вирни се горе