Децата на "Родопа" победиха с 2:1 отбора на "Борислав 2009"- Парвомай

Децата на "Родопа" победиха с 2:1 отбора на "Борислав 2009"- Парвомай

Днес на стадиона в Смолян се изигра мач от седмия кръг на Междуобластна група Деца-Център 2006 между отборите на “Родопа"Смолян и “Борислав 2009”- Първомай. Мачът не бе лек за зелено-белите, тъй като се наложи последните 20 минути смолянчани да изиграят мача с човек по-малко. Именно в края на срещата, пет минути преди последния съдийски сигнал реализираха второто попадение и се наложиха с 2:1 над отбора на Първомай. “До сега имаме 4 победи, две равенства и една загуба”, коментира за Smolyannews.com Директора на школата на "Родопа” Смолян Левент Аврамов. От началото на сезона, децата имат пет победи от пет мача, уточни директорът на школата. С пет победи от пет кръга са и момчетата, които играят при Деца – А, като в последния си мач те победиха „Футболна Академия Пловдив“ с 3:1.

Равенство записаха юношите от Футбол – 9 на смолянския тим-1:1 срещу „Велд“ – Пловдив, като от пет мача имат четири победи и едно равенство. Юношите старша възраст на „Родопа“ отстъпиха на „Спартак“ – Пловдив с 1:0.

„Изключително съм доволен от представянето на отборите от школата на този етап, в първенствата на Зона „Пловдив“. Момчетата показват добра игра и заслужено побеждават под ръководството на своите треньори. Адмирации за всички“, коментира Левент Аврамов.

Вирни се горе