Децата на "Родопа" 2004/2005 продължават възходящо с поредна победа над "Ботев" 2002

Децата на "Родопа" 2004/2005 продължават възходящо с поредна победа над "Ботев" 2002

Преди двубоя децата на “Родопа” 2004/2005 получиха нови екипи

В мач от 6-тия кръг на Междуобластната група при Деца-1, набор 2004/2005 който се игра днес на стадиона в Смолян, домакините от “Родопа” 2004/5 се наложиха убедително над “Ботев"2002 с 3:1. Отборът на “Родопа” продължава с доброто си представяне и през този уикенд и това е шестият мач на зелените без загуба с пълен актив от 18 точки за радост на треньора Димитър Чолаков. Точни за “Родопа” бяха Димитър Исаков, Ивайло Шатев от дузпа, а третият гол за зелените отбеляза Йордан Чакъров. В една от малкото атаки на противника, се стигна до дузпа за гостите, където Виктор Сарджев отрази удара, но с добавка намалиха резултата за 1:2. "От самото начало на срещата владеехме инициативата и диктувахме събитията на терена. Всички се постараха много, има какво да изчистим, но това е правилния път”, коментира за SmolyanNews.com треньорът Димитър Чолаков.

Преди началото срещата децата получиха дарение- нови екипи. “В края на миналия полусезон обещах на децата, че ще получат нови екипи, заради добрите резултати и постоянството, които показват на терена. Заедно с общи приятели събрахме средства и закупихме 22 екипа за отбора”, коментира Чолаков. “Все пак това е един стимул за тях, който ги мотивира още повече”, допълни треньорът.

Днес, дарението беше връчено от Борислав Димитров, инженер във фирма “Костал” и действащ футболист в мъжкия отбор на “Родопа”. От своя страна децата благодариха и изразиха радостта си с поредната победа и показаха, че носят с достойно и с гордост зеленият екип.

След мача децата отпразнуваха подобаващо поредната победа!

Вирни се горе