Децата на ФК "Палас-2011" гр. Рудозем започват първенството с убедителното 4:0

Децата на ФК "Палас-2011" гр. Рудозем започват първенството с убедителното 4:0

Вчера на стадион “Палас” в гр. Рудозем се изигра футболната среща между детските отбори на “Палас – 2011” гр. Рудозем и “Вихър” гр. Златоград,съобщиха за Smolyannews.com.

В началните десетина минути на мача момчетата от Рудозем започнаха малко колебливо, до като се адаптират към обстоятелствата но след това контролираха играта.

Резултата на мача бе открит за 1:0 в 15 минута, след добре изиграна ситуация и след отличен удар от капитана на отбора Енес Молаахмед. Към края на първото полувреме Ерик Смилянов покачи резултата и рудоземчани отидоха да почиват при резултат 2:0 в тяхна полза.

След началния съдийски сигнал на второто полувреме момчетата от “Палас – 2011” започнаха още по нахъсано и с отлична игра вкараха своя противник в неговото игрово поле и резултата не закъсня – Енес Молаахмед вкара своя втори гол в мача и резултата до момента стана класически – 3:0. Към края на второто полувреме пак той оформи и своя хеттрик в този мач за 4:0 и показа, че не случайно е капитан на този отбор а и защо често намира място и в мъжката формация на ФК “Палас – 2011”. Треньорското ръководство сподели, че е доволно от резултата но и, че има още какво да се желае за подобряване на играта.

От щаба благодариха на момчетата за раздаването и си пожелаха успех и в неделя срещу отбора на Мадан. За сега рудоземския отбор остава лидер в групата!

  1. Палас – 2011 – Рудозем

  2. Мадан

  3. Вихър – Златоград

  4. Родопа – Смолян

Вирни се горе