Ден посветен на активния начин на живот в Чепеларе

Ден посветен на активния начин на живот в Чепеларе

На 01.10.2016г. сдружение ’‘Чепеларе Байк и Хайк‘‘исдружение„ BG Бъди активен“, със съдействието на Coca-Cola HBCи Община Чепеларе, Ви канят на съвместната си инициатива „Активна събота”.

„Активна събота“ е част от платформата Wake Your Body, която предлага еднодневна разнообразна програма, включваща в себе си събития свързани със спорт и физическа активност, в които могат да се включат широк кръг от хора: деца, родители, възрастни, хора в неравностойно положение и др. Wake Your Body –Активна Събота ще се проведе в 16 български града в рамките на месеци: май, юни, септември.

Заповядайте с вашето семейство и приятели на нашия спортен празник, за да се забавляваме и спортуваме заедно.Wake Your Body – Активнасъбота е чудесен повод да се раздвижите по забавен, атрактивен и полезен начин навън в парка сред усмихнати хора.

Пълна програма на Wake Your Body –Активна съботав Чепеларе:

10:00 ВелошествиепоулицитенаЧепеларе

10:00 Тенис на маса

10:30 Функционалнатренировка с фитнесластици;

11:00 СемейнаЧепелареада;

11:30 Активнимайки;

12:30 Походзамалки и големи;

За организаторите:

Сдружение „Чепеларе Байк и Хайк“ има за цел да развива спорта и туризма на територията на Община Чепеларе.

Сдружение BG Бъди активен е национална организация работеща в областта на насърчаване на укрепваща здравето физическа активност (Health-enhancing physical activity – HEPA) Основна цел на сдружениетое да се популяризират ползите от редовните упражнения и активните дейности за развлечение и отдих сред българските граждани.

Wake Your Body- Активна събота се осъществява с финансовата подкрепа на Coca ColaHBC.

Вирни се горе