Да помогнем на един малък скиор да стане голям шампион!

Да помогнем на един малък скиор да стане голям шампион!

SmolyanSki Team съществува не само, за да караме дружно ски и да се забавляваме по пистите на европейските курорти, но и за да се опитаме да запалим повече хора по този спорт и да “ударим едно рамо” (когато и както можем) на онези, които вече активно са започнали да се занимават с него!

Точно поради тази причина, в неделя (21 октомври) се събираме в CARVE Indoor Ski, Board & Bar в София, за да подкрепим Илия Костов – един малък скиор от Смолян, който има потенциала, упоритостта и решимостта да стане голям състезател и шампион. А заедно с правенето на добри дела, ще обменим и идеи за това къде ще караме тази зима, ще изпием по халба-две студена бира или чаша хубаво вино (както подобава на всяко събитие, организирано от SmolyanSki Team и естествено, ще загреем за предстоящия сезон с няколко безплатни спускания и уроци по технично каране от Илия Коруев (лицензиран инструктор на CARVE Indoor Ski, Board & Bar и член на SmolyanSki Team)!

Няма значение дали сте част от SmolyanSki Team или не, дали сте скиор или бордист, дали сте начинаещ или абсолютен про. Достатъчно е само да сте фен на зимните спортове и да искате да подкрепите една добра кауза. Ако това важи за вас, тогава задължително елате в CARVE Indoor Ski, Board & Bar в неделя между 17ч. и 20ч.

ПОВЕЧЕ ЗА ИНИЦИАТИВАТА

Илия Костов е на 13 години и е състезател по ски алпийски дисциплини. Като състезател на Ски Клуб Пампорово, Илия Костов е бил:

  • републикански шампион и носител на Купа “Надежди” за сезон 2016/2017 (http://www.bfski.com/al/rank/193) във възрастова група момчета до 12 г.

  • вицешампион за сезон 2015/2016 (http://www.bfski.com/al/rank/161) във възрастова група момчета до 12 г.

  • републикански шампион и носител на Купа “Надежди” за сезон 2014/2015 (http://www.bfski.com/al/rank/129) във възрастова група момчета до 10 г.

През сезон 2017/2018, Илия беше на подготовка в Италия за 5 месеца. Като състезател на Ски Клуб Аоста (http://www.asiva.it/atleta?cod=X02FH) той успя да постигне 5-то място на регионалния шампионат в дисциплината супер гигантски слалом (http://www.asiva.it/risultati-gara?id=9744&disc=) във възрастова група момчета до 14 г. Във финалната ранглиста Илия е 15-ти., което му дава право да се състезава в първа група през следващия сезон 2018/2019. (http://www.asiva.it/risultati-circuito?disc=Sci-Alpino&categ=RAGAZZI&gen=M& tipo=0)

Пребиваването и тренировките на Илия в Италия струват над 10 000 евро годишно, а с всеки следващ сезон за родителите на Илия става все по-трудно да съберат тази сума.

Ето защо, на 21 октомври в CARVE Indoor Ski, Board & Bar ще намерите кутия за дарения, в която ще можете да оставите толкова, колкото желаете, за да помогнете на малкия скиор да продължи да тренира и да се развива! А, за да направим събитието още по-интересно и полезно, даваме възможност на всички, които имат ски или сноуборд екипировка, с която искат да се разделят, да я продадат на малкия ни ски базар в CARVE Indoor Ski, Board & Bar и да дарят част от спечелената сума (или пък цялата сума) за каузата.

Ако сте в София на 21 октомври (неделя), елате в CARVE Indoor Ski, Board & Bar (ако имате деца, доведете и тях) – ще прекараме една страхотна неделна вечер, ще покараме ски (и то на закрито!) и ще подкрепим една чудесна инициатива!

А междувременно, дайте един Like за Илия и това, което той прави, на Facebook страницата му: https://www.facebook.com/Ilia-Kostov%D0%98%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%9A%D0%BE%D1%8 1%D1%82%D0%BE%D0%B2- 613027552178743/

Или го следете в Instagram: https://www.instagram.com/ilia_kostov/

Ще ви чакаме в неделя, 21 октомври, след 17:00ч. в CARVE!

Вирни се горе