Връчиха парите на Демирев, без подкрепата на ГЕРБ той щял да фалира

Връчиха парите на Демирев, без подкрепата на ГЕРБ той щял да фалира

Областният координатор на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов връчи събраните за кратко време 10 000 лева на животновъда Красимир Демирев от рудоземското село Поляна, чиито овце бяха убити от вълци. Решението за финансовото подпомагане на стопанина бе взето след посещението на зам.-председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов в Рудозем през миналата седмица.

„Познавам Краси като работлив човек, който се справя сам с трудностите. Запознах г-н Цветанов с проблема на младия животновъд при обиколката му в региона и още при тяхната среща той пое инициатива чрез народните представители и евродепутатите на ГЕРБ да се съберат средства за възстановяване на стадото от автохтонна порода овце. В живота без бедствия не може, важното е човек да се изправя и да продължава напред. Силата на партия ГЕРБ е в това, че се ангажира пряко с личните проблеми на хората. Те стават наши проблеми и търсим начин да ги решаваме“, изтъкна Мелемов, съобщиха от партията.

Демирев изрази благодарност за финансовата помощ на зам.-председателя на партията Цветан Цветанов, Николай Мелемов, Владимир Уручев, народните представители и евродепутати от ГЕРБ. Той обясни, че без тази подкрепа е щял да фалира и да продаде останалата част от стадото си през декември. С получените пари Демирев смята да възстанови част от животните, които е загубил. На дарението присъства и административният секретар на областната партийна структура Петя Пампорова.

Вирни се горе