Владимир Гърбелов е новият заместник-областен управител на област Смолян

Владимир Гърбелов е новият заместник-областен управител на област Смолян

Владимир Стаменов Гърбелов е назначен за заместник-областен управител на област Смолян със заповед на Министър-председателя на Република България от 31 май 2017 година.

„Не се притеснявам и не се страхувам от това, което ми предстои. Идвам от бизнеса, разбирам от икономика, от селско и горско стопанство", заяви Гърбелов пред екип на SmolyanNews.com.

Владимир Гърбелов е роден в смолянското село Арда, на 63 години е, семеен с две деца. Гърбелов е завършил висшето си образование в Академия за обществени науки и социално управление, специалност „Управление на социално-политически дейности”. Има богат управленски опит – два мандата е бил кмет на село Арда, община Смолян, в периода от 1976 до 1979 г. и от 1987 до 1990 година, а през периода 1979-1987 година е заемал длъжностите зам.-председател на АПК Смилян и зам.-председател на Селищна система Смилян. От 1990 година е собственик и управител на търговско дружество „Драма” ЕООД, работещо в сферата на строителството, туризма и селското стопанство. Владее руски и гръцки език.

Вирни се горе