Поздравление от областният управител Недялко Славов

Поздравление от областният управител Недялко Славов

Уважаеми юристи,

Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай Деня на конституцията и Празника на българските юристи! Датата 16 април е бележита в Българската история – на нея през 1879 година първото Велико народно събрание приема Търновската конституция. С решение на Министерски съвет от 12 март 1991 година, този ден е обявен за професионален празник на българските юристи.

Искам да използвам случая да изразя своята признателност за това, че отстоявате интересите на гражданите в област Смолян и защитавате техните законови права! В днешни времена, когато сме изправени пред предизвикателството да утвърждаваме ценностите на демократичната правова държава, Вашата професия е натоварена с нови, още по-големи отговорности! Аз съм уверен, че Вие ще оправдаете очакванията към българските юристи и ще затвърдите авторитета си и доверието към законността!

Пожелавам Ви здраве и благополучие, професионални и лични успехи, вяра, сили и желание да защитавате спазването на Българската конституция в нашия регион и страната!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

НЕДЯЛКО СЛАВОВ,

Областен управител на област Смолян

Вирни се горе