Представители на ГЕРБ бяха гости на празника на село Катраница

Представители на ГЕРБ бяха гости на празника на село Катраница

Общинските съветници от ГЕРБ Елин Лилов, Красимир Исаков, Мариана Сивкова и Борислав Георгиев бяха сред официалните гости на Катраница, където местните жители отбелязаха празник на селото и празник на читалище „Братан Шукеров“,съобщиха от пресцентъра на партията.

На тържеството присъстваха още секретарят на община Смолян Замфир Копчев, главният финансист Венера Аръчкова, кметът на село Петково Юлиян Чиев, представители на МГЕРБ и членове на партията от Смолян и Търън. Десетки жители на Катраница и съседните села се бяха събрали на площада, за да отбележат двойния празник. Приветствие към всички, изпълнили центъра на селото, направи кметският наместник Радко Шукеров, който изказа благодарността си към община Смолян и всички хора, отделили от своите средства за организиране на събитието. Поздрав отправи и секретарят на общината Замфир Копчев, който пожела весел празник, успешно лято и много добро настроение.

За гостите на тържеството пя талантливата народна изпълнителка Екатерина Минчева, под съпровода на Момчил Георгиев с каба гайда.

Празникът продължи с народно веселие с формация „Елит“. Кръшни хора се извиха на площада, като първото беше поведено от главния финансист Венера Аръчкова. На празник, като на празник – димяха скари, вееха се балони пред сергиите и всякакви забавления за малките деца. Музиката, родопските хора и всеобщото веселие продължиха до късно вечерта.

Вирни се горе