Поздравление по случай Международния ден на възрастните хора - 1 октомври

Поздравление по случай Международния ден на възрастните хора - 1 октомври

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

СКЪПИ НАШИ РОДИТЕЛИ,

Щастлив съм от възможността да ви поздравя и да отправя най-сърдечни си благопожелания по случай Международния ден на възрастните хора -1 октомври! Това е чудесен повод да изразява от свое име и от името на БСП–Смолян нашето преклонение и признателност към мъдростта, житейския опит и всичко съградено от вас през годините в полза на обществото с цената на много труд и себеотдаване!

Днес, в забързаното ежедневие на този глобален и динамичен свят, не винаги имаме достатъчно време да засвидетелстваме ежедневно необходимото внимание, грижи и уважение, което заслужват всички възрастни хора. Наясно сме с всички трудности и проблеми, които съвременния живот в днешна България носи, особено на хората в пенсионна възраст, с чийто труд е изградена днешата ни държава – липсата на адекватни пенсии, качествено здравеопазване и възможности за достоен живот! Моето най-искрено убеждение е, че нещата трябваше да бъдат различни и че може да има по-справедлива и социална България за всички нас!

Обръщам се към вас, които продължавате да участвате активно в обществения живот и ви благодаря за вашата всеотдайност и енергия, на която ще разчитаме и утре!

Пожелавам Ви повече усмивки, здраве и сили! Честит празник!

АДВ. МИЛКО ГАВАЗОВ,

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА БСП – СМОЛЯН

Вирни се горе