Дора Янкова поздрави смолянчани по случай празника

Дора Янкова поздрави смолянчани по случай празника

Поздравителен адрес по случай празника на Смолян изпрати до медиите общинския и областен председател на БСП-Смолян Дора Янкова.

Уважаеми Родопчани,

Скъпи съграждани,

Щастлива съм да Ви поздравя по случай 100-годишнината от Балканската война и Освобождението на Родопския край. Вече век тази паметна дата се почита като празник на Смолян, зареден с патриотизъм, надежда за по-добър живот, вяра за просперитет, свобода, единение. 

Сто години след победният ход на славните войни от 21-ви Средногорски пехотен полк, командван от полковник Владимир Серафимов, ние пазим неговият завет и идеал за развитие и благоденствие, за това да не отстъпваме никога пред свободата, честта и справедливостта. Поздравявам ви с искрено вълнение по случай светлия празник на Смолян и смолянския регион, който всички носим в сърцата си! През изтеклото столетие регионът мина през трудности и изпитания, през материално и духовно съзидание. В такъв ден всички ние, родопчани, сме горди с постигнатото, със заслуженото уважение и признание за нашите градивни усилия.

Уверена съм, че ни предстоят още години на просперитет и добруване. Планината ни заслужава по-добър живот и бъдеще! Пожелавам ви сила и здраве! Нека помним и почитаме историята си! Нека се гордеем, че сме наследници на славен род! Нека пламъкът на свободата, който гори в нас вече 100 години никога да не угасва!

ДОРА ЯНКОВА – ОБЩИНСКИ И ОБЛАСТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ – СМОЛЯН

Вирни се горе