Освободили чиновничка от ОА-Борино, защото гласувала за ГЕРБ

Освободили чиновничка от ОА-Борино, защото гласувала за ГЕРБ

Жена, работила 30 години в администрацията в Борино била заставена да напусне, защото гласувала за ГЕРБ. Това разказа тя на зам.-председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов при посещението му в малката родопска община, съобщиха от пресцентъра на партията.

„В Борино е останал манталитетът на управление чрез страх и унижение, чрез заплаха към всеки, който гласува за по-различна формация от ДПС. Аз искам да кажа едно голямо благодаря на тези истински българи, които са убедени, че това рано или късно ще бъде променено, каза пред жителите на селото Цветанов.

Спомням си, когато преди години идвах в Борино какъв страх витаеше и с колко малко хора се срещах. А вчера видях изключително добри български мюсюлмани, които са готови да дадат всичко от себе си, за да си спечелят свободата и собственото им мнение да бъде чувано. Ще направим всичко възможно да помогнем на жителите на Борино, на тези, които биват мачкани тенденциозно и унизително от кметската администрация, обеща той. В някои от регионите за съжаление демокрацията все още не е дошла. Надявам се с общите усилия на всички демократични сили и демократично мислещи жители на тези общини, да търсим промяната, допълни Цветан Цветанов.

Вирни се горе