Общински съветници на БСП участваха в тържествата за откриване на новата учебна година в община Смолян

Общински съветници на БСП участваха в тържествата за откриване на новата учебна година в община Смолян

Общинският съветник от БСП- Смолян Рабие Кьосева участва в тържествата по случай откриването на новата учебна година в Основно училище „Стою Шишков” в смолянското село Търън от името на община Смолян. Общо 61 ученика от 6 населени места прекрачиха прага на родното училище, което е средищно за селищата в долното поречие на река Черна. Кьосева поздрави ученици, учители и родители по случай празника. „От десетилетия за всеки един от нас остава паметна дата за цял живот. Той символизира стремежът ни към знание и наука, събира в едно младостта и мъдростта”, подчерта Кьосева. „Вие сте бъдещето на нашата страна, бъдете здрави, весели и щастливи! Бъдете готови да посрещате новите предизвикателства и винаги уверени в способностите си”, обърна се към учениците общинският съветник. На педагозите Кьосева пожела успешна и ползотворна учебна година, съобщиха от пресцентъра на партията.

Официален гост на празника бе и кметът на село Търън Явор Говедаров, който поздрави учителите и учениците с новата учебна година и поднесе като подарък на първокласниците комплект учебни помагала и поздравителен адрес. „Бъдете здрави, обичайте училището и бъдете търпеливи, за да пожънете безкрайни успехи”, пожела Говедаров. След тържественото издигане на Знамето на Република България под звуците на Националния химн и посрещане на училищното знаме приветствие отправи и директорът на училището Диана Димитрова, която пожела здрава и успешна учебна година. „Идвайте с любов на училище, пожела директорът на учебното заведение. Официалните гости присъстваха и на ритуалът по посрещането на първокласниците.

Членовете на Общинската организация на БСП- Смолян уважиха тържествата за новата учебна година в цялата община. Лидерът на партията Дора Янкова присъства на откриването на новата учебна година в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” в село Момчиловци, ръководителят на групата общински съветници на Левицата Милко Гавазов почете празника в СОУ „Св. Св. Кирил И Методий” – Смолян, Стефан Сабрутев бе част от тържествата в ОУ „Проф. Асен Златаров” – кв. Райково, инж. Димитър Кръстанов поздрави с новата учебна година село Широка лъка, председателят на Младежкото обединение на БСП – Смолян Георги Кисьов уважи празника на родното си училище „Стою Шишков” в кв. Устово.

Вирни се горе