Областният лидер на ДПС Салих Аршински: Малките населени места ще са приоритет за правителството на Орешарски

Областният лидер на ДПС Салих Аршински: Малките населени места ще са приоритет за правителството на Орешарски

Малките населени места няма да бъдат пренебрегвани, както това се случваше по времето на правителството Борисов. Това заяви председателя на Движението за права и свободи в Смолян Салих Аршински пред жителите на Гьоврен в четвъртък, когато бе и празникът на Девинското село.

„Видяхме как процедираше правителството на ГЕРБ. Те бяха насочили държавния ресурс в големите градове и в строителството на магистрали. Малките населени места бяха изоставени. Това няма да се случи при сегашното управление. За правителството на Пламен Орешарски, райони като вашия ще бъдат приоритет“, категоричен бе Аршински. „За тези думи стои депутатът на ДПС Мустафа Карадайъ, който заради ангажименти в Народното събрание не можа лично да присъства на празника, но Ви изпраща сърдечните си поздрави“, добави Аршински. Той увери хората от Гьоврен, че ще получат подкрепа и за довършване на водния цикъл в селото, който стартира при правителството на тройната коалиция. Проекта бе спрян от кабинета Борисов, като отпуснатите средства бяха пренасочени в други региони.

Празника на Гьоврен съвпадна и с мюсюлманския празник Курбан Байрам. В селото бе раздаден курбан от името на ДПС, както и от зам.-областният председател на Движението Карамфил Каров, който е начело и на общинската структура в Девин. Жителите на селото, бяха уважени от кметове и членове на ръководните структури на ДПС.

Вирни се горе