Поздравление

Поздравление

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ПО СЛУЧАЙ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА СЛУЖИТЕЛИТЕ В МВР

УВАЖАЕМИ КОМИСАР ДИМОВ,

УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ В СТРУКТУРИТЕ НА МВР,

Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай Професионалния празник на служителите в МВР!

Създадено с Указ от 5 юли 1879 година на Княз Александър Батенберг, Министерството на вътрешните работи в продължение на 138 години се грижи за спазване на реда в България! Сигурността е ценност и необходимост за развитието на едно общество и нормалното протичане на всички процеси в обществените сфери. Тя е изключително важна за националната и международната стабилност, особено в съвременните условия на световна глобализация.

Използвам случая да изразя своята признателност и уважение към всички вас – достойни мъже и жени, за всеотдайността, с която изпълнявате своя професионален дълг към обществото! В резултат на вашите усилия Смолянска област трайно е с най-ниски равнища на престъпност, успешно се противопоставя на негативните явления в обществото – разпространение и употреба на наркотици, пътно-транспортни произшествия, битова и криминална престъпност. Убеден съм, че и занапред ще продължите да отстоявате принципите на нелеката ви професия, за осигуряване сигурността на гражданите, повишаване на общественото доверие и авторитета на институцията!

Пожелавам ви здраве и благополучие, професионални и лични успехи, вяра в законността, сили и желание да защитавате реда в област Смолян и България!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

НЕДЯЛКО СЛАВОВ,

Областен управител на област Смолян

Вирни се горе