Областният лидер на ГЕРБ Николай Мелемов: Смените на директори и назначенията показват, че между БСП и ДПС има само сделки и задкулисие

Областният лидер на ГЕРБ Николай Мелемов: Смените  на директори и назначенията показват, че между БСП и ДПС има само сделки и задкулисие

Протестите трябва да подскажат на всеки един политик, че България никога повече няма да бъде такава, каквато беше, оттук нататък всеки политик трябва да знае, че общественото мнение и обществената реакция винаги ще го коригира, когато си позволи действия, които не са обосновани. Това каза на брифинг днес областният координатор на ПП ГЕРБ и кмет на Смолян – Николай Мелемов.

Новата управляваща тройна коалиция ни дава поводи за реакция, защото ГЕРБ многократно бяха обвинявани за поголовни смени, което не е така, коментира пред медиите областният координатор на ГЕРБ Николай Мелемов. Той посочи като примери смяната на шефовете на РИОСВ и Южноцентралното държавно предприятие, които не членуват в партии и са доказани професионалисти.

„Тези действия на правителството будят недоумение и показват, че между ДПС и БСП има само сделки и задкулисие”, коментира Мелемов. Той определи като политическо недоразумение и подигравка с хората назначението на зам.-областния управител от ДПС Бейхан Дуран, който е с присъда за хулиганство. Друг пример на некоректно водена политика от страна на управляващите е постъпил сигнал от кв. Каптажа , където събирали подписи в подкрепа на Орешарски. Питали възрастните хора дали искат да им увеличат пенсиите и те, разбира се, слагали подписа си. „Този начин на водене на политика показва подценяване на обществото. Ако така продължават, не ни очаква нищо добро като партии“, заяви още Мелемов.

Вирни се горе