Над 300 студенти, любители на добрата музика, отриха учебната година с МГЕРБ

Над 300 студенти, любители на добрата музика, отриха учебната година с МГЕРБ

На 1 октомври бе открита учебната 2012-2013 за студентите във филиалите на Пловдивския университет и Варненския свободен университет в Смолян. За да приветстват и пожелаят успех на бъдещите вишисти, членовете на младежката структура на ГЕРБ в Смолян организираха студентско парти, което се проведе късно снощи в дискотека „Топ Старс“. За доброто настроение и музиката отговаряше DJ PASTORE от JIM BEAM CLUB в Студентски град – София.

Освен топ хитове от световните класации, ретро хитове, личните микс-сетове на DJ PASTORE, партито беше разчупено от няколко забавни игри, организирани от младежите от ГЕРБ. Най-сръчните бяха удостоени с грамоти и награди. Най-танцувалната и емоционална двойка – Христо и Донка Дангалови бяха наградени с торта, грамота и куп други подаръци.

„Ние, от ГЕРБ, пожелаваме успешна учебна година на студентите, много положителни емоции и студентски партита, но покрай забавленията нека не забравят задълженията си и да усвояват с лекота и желание учебния материал, защото ние вярваме, че те ще бъдат достойното бъдеще на Смолян и България“, заяви областният координатор на МГЕРБ – Смолян Димитър Настанлиев.

Вирни се горе