Младежкото обединение в БСП Смолян с ново ръководство

 Младежкото обединение в БСП Смолян с ново ръководство

Младежкото обединение в БСП Смолян с ново ръководство от 25 март 2016 година

Досегашният председател Светослав Димитров предаде отговорността на Здравка Кавалова, която бе избрана с пълно мнозинство. Преди това Светослав направи отчет за своята дейност през своя мандат и пожела на новото ръководство успех. От своя страна Здравка Кавалова благодари за оказаното доверие към нея и обеща с помощта на ръководството да продължат започнатото. Интересен факт е, че за първи път МО в БСП- Смолян избират председател- жена, с усмивка някои от членовете на МО в БСП коментираха, че тя ще въдворява повече ред и дисциплина.

Новият председател Здравка Кавалова избра и останалата част от ръководството. За заместник – председатели тя посочи досегашните Александър Димитров и Иван Френкев, а за организационен секретар отново досегашната на тази позиция Румяна Кършелийска. Всички си обещаха да работят в екип и по- усърдно в полза на младите хора.

Голям успех за червените младежи бе общинската конференция на БСП- гр. Смолян, която се проведе на 16.04.2016г., защото успяха да вкарат 9 младежи, които ще бъдат членове в общинският съвет на БСП- Смолян и по този начин ще заявяват твърдо своите позиции и ще имат шанса да се впуснат редом до по- опитните другари в партията в дискусиите, обсъждане и решаване на различни въпроси.

Успехите на Младежкото обединение в рамките на месец не спират до тук. Най- големият успех за тях е това, че на 23 и 24 април 2016 г. се проведе отчетно- изборна конференция на МО в БСП на национално ниво в гр. София. Там Здравка Кавалова, Иван Френкев и Румяна Кършелийска успяха да се преборят и да заемат челните места в класирането на членове на Националния съвет- Иван Френкев дори беше в челната десетка като се овенча с 6-тото място от общо 60 избрани и 300 номинирани . Малко не им е достигнало да вкарат още един член на Националния съвет от Смолян. Там те ще имат отговорността да поставят въпроси и да бранят интересите на младежите в област Смолян. Цялата младежка организация на БСП- Смолян се гордее с постигнатите резултати и си обещаваха да работят заедно сплотени и в екип, за да продължават да се радват на своите постигнати успехи.

На снимката: Светослав Димитров предава една малка част от документацията на новият председател Здравка Кавалова

На снимката новото ръководство на МО в БСП Смолян,начело с председателя Здравка Кавалова.

Снимка от конференцията на МО в БСП- в гр. София

На снимката: Председателя на БСП- Смолян адв.Милко Гавазов на общинската конференция

Вирни се горе