Костов решен да ни извади от кризата

Костов решен да ни извади от кризата

Лидерът на ДСБ Иван Костов коментира новия си проект с Надежда Нейнски.

Припомняме, ДСБ и гражданско сдружение “Единство” поставиха началото на бъдещо общо политическо обединение. Това стана с подписването на документ, наречен Единна платформа – официално парафиран пред журналисти от Иван Костов и Надежда Нейнски.

В тази платформа се събират всички хора, които искат да защитят управлението от ‘97г. до 2001г. с всички негови достойнства, каза Костов в ефира на бТВ.

По думите му ГЕРБ прави недопустими опити да реабилитира бившия комунистически режим и неговите символи. В тази платформа се казва какво сме готови да направим, за да изведем България от кризата. Никой друг не е в състояние с такава сигурност и компетентност да направи това за България, категорично заяви Иван Костов.

На въпрос как ще коментира упреците за приватизацията той отговори, че хората, които се събират в проекта не признават, че приватизацията е криминална и са готови да бранят извършеното.

Касовата приватизация даде живот на 650 хиляди частни фирми, помогна да се излезе от кризата за 10 месеца, посочи лидерът на ДСБ.

Събрали сме се много хора, които не сме съгласни да наричат това управление най- големия провал на прехода, допълни той.

Аз имам какво да направя за България. В платформата съм казал какво мога да направя за България, за да я изведа от кризата, изтъкна Костов. Ако хората желаят страната да излезе от кризата, трябва да ни подкрепят на изборите, посочи лидерът на ДСБ.

По думите му появата на ГЕРБ в дясното пространство, припознаването им от самите избиратели като дясна партия и след това реабилитацията на Тодорживковия режим – всичко това е изправило десницата в ъгъла на откровението. Обединението е стимулирано и от казаното от ГЕРБ, че преходът е криминален.

Иван Костов коментира и нападението срещу Ахмед Доган като политическа провокация. НСО, МВР и частната охранителна фирма са показали, че са абсолютно разкапани, те са фалирали пред очите на цялото ни общество, отбеляза Иван Костов. Всички те прехвърлят отговорността един на друг, а всички в купом са станали абсолютно излишни, посочи още той.

Лидерът на ДСБ призова и всички хора да участват в референдума и да гласуват против.

Вирни се горе