ГЕРБ-Рудозем с ново общинско ръководство

ГЕРБ-Рудозем с ново общинско ръководство

Шукри Асанов Халилов е новият общински ръководител на ПП ГЕРБ – Рудозем. Той, както и цялото ръководство, бяха обявени в петък вечерта от областния координатор на партията Николай Мелемов. На срещата с общинската структура в Рудозем присъства и евродепутатът Владимир Уручев.

Мелемов представи пред членовете и общинските съветници на ГЕРБ решението на Изпълнителната комисия на партията, утвърдила новото ръководство. Областният координатор изрази увереност, че новият лидер ще води партията в правилната посока, ще оптимизира работата на местната структура с цел реализиране на по-добри резултати на предстоящите парламентарни избори.

Шукри Халилов е общински съветник от ГЕРБ в местния парламент. Той е от Рудозем, на 33 години. В момента завършва магистърска степен във Варненски свободен университет, специалност „Международни икономически отношение“. От 2008 г. до 2009 г. е работил в община Рузодем като ръководител отдел „Проекти и програми“. Има собствен бизнес в сферата на информационните технологии. „Просперитетът на Рудозем ме мотивира да заема този пост, както и тази коалиция, която в момента управлява общината по безобразен начин и ни води към дъното на всички класации. Ще работя и за това тези наши съграждани, които напуснаха пределите на региона, да се завърнат тук“, заяви Халилов.

За организационен секретар е избран Иво Викторов Сираков. Сред останалите членове на местното ръководството са Хайри Чаушев, Звезделина Иванова и Светлан Катрачев. Със същото решение Изпълнителната комисия освобождава предишното ръководство на партията – Банко Банчев, Евелин Бозов, Николай Хаджиев и Венета Терзиева.

Вирни се горе