ГЕРБ обсипа с любов и прегръдки съгражданите си на Свети Валентин в Смолян

ГЕРБ обсипа с любов и прегръдки съгражданите си на Свети Валентин в Смолян

Специална акция за Деня на влюбените организираха от дамската и младежката структура на ГЕРБ в Смолян. Момчетата и момичетата от партията изненадаха минувачите в центъра на областния град с любовни сувенири за „Св. Валентин” – красиви сърца и любовни брошки. Честитиха им празника и им пожелаха да бъдат вечно влюбени независимо от възрастта.

Атрактивните дарове за романтичния празник бяха изработени от дамите в общинската структура на партията, чрез специална персийска техника за рисуване върху вода, наречена ебру.

На всяка любовна брошка имаше и прикрепен съвет „Подари прегръдка на Св. Валентин“, което се превърна и в мото на инициативата. Според дамите на ГЕРБ често чрез прегръдката казваме повече, отколкото с думи. „Така даряваме топлина и успокоение, показваме съпричастност. Прегръдките могат да кажат много, дори когато хората не могат или още не са готови да го направят“, заяви областният координатор на Жени ГЕРБ Петя Пампорова. Така с много позитивизъм, настроение, усмивки и прегръдки премина инициативата на дамите и младежите от ГЕРБ за празника на влюбените.

Вирни се горе