Евродепутатът Владимир Уручев ще открие изложба за ЕС в ПГТТ „Христо Ботев“- Смолян

Евродепутатът Владимир Уручев ще открие изложба за ЕС в ПГТТ „Христо Ботев“- Смолян

Евродепутатът Владимир Уручев от Групата на ЕНП /ГЕРБ/ ще открие изложба „Еврокоридор“ на 4.05.2012 г. /петък/ в Професионална гимназия по техника и технологии „Христо Ботев“ – Смолян. Поканата е отправена от участниците в клуб „Аз, европеецът“ с ръководител Силвия Марковска и ръководството на училището.

Изложбата се открива по повод на Деня на Европа – 9 май. На нея ще бъдат представени 27-те държави-членки на ЕС с техните национални флагове, столици и население, исторически паметници, природни забележителности и фотоси от емблематични европейски сгради. Изложбата се реализира с помощта на проект „Успех”, който се осъществява по бюджетна линия “Да направим училището привлекателно за младите хора”, финансирано по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. След откриването на изложбата евродепутатът Владимир Уручев ще проведе среща с учениците от ПГТТ „Христо Ботев“.

Същия ден от 17.00 часа българският представител на ЕП ще присъства на концерт под наслов „Природата- за мен, за теб, за всички“. Той е по случай 130 години предучилищно образование, 5 години България в ЕС и 5 години от основаването на клуб „Европа“ при ЦДГ „Слънце“. Владимир Уручев е кръстник и приятел на детския европейски клуб.

Вирни се горе