Евродепутатът Владимир Уручев организира форум за реализацията на младите хора в Смолянска област

Евродепутатът Владимир Уручев организира форум за реализацията на младите хора в Смолянска област

Форум „Европа – предизвикателства и възможности за реализация на младите хора“ организират евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев и МГЕРБ – Смолян.

Семинарът, в който ще участва и кметът на община Смолян Николай Мелемов, е планиран за 31 март 2016 г. /четвъртък/ от 15.00 часа в хотел „Дикас“.

Пред младежите и студентите от област Смолян евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков ще разясни възможностите на програма „Еразъм+“. Опциите за реализация на младите хора през новия програмен период до 2020 г. ще представи Андреана Трифонова – управител на Областния информационен център в Смолян.

Какви възможности предлага местната администрация за развитие ще разяснят зам.-кметът на общината Марин Захариев и зам.-областният управител Адриян Петров.

Директорът на ДФ „Земеделие“ в Смолян Денислав Костов ще представи проектните линии на Програмата за развитие на селските райони до 2020 г., от които младежите могат да се възползват. Лидерът на МГЕРБ в Смолян Ангел Безергянов ще разкаже за същността и дейностите, с които структурата се ангажира на местно ниво.

Вирни се горе