Промяна на движението на МПС в центъра на Смолян

Промяна на движението на МПС в центъра на Смолян

На основание чл. 44, ал. 1, т. 8 и ал. 2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, във връзка с чл. 18, ал. 1 и чл. 72, ал. 1, т. 18 от Изборния кодекс и Методическите указания по прилагане на Изборния кодекс за Районните избирателни комисии, приети с Решение № 291 – ЕП от 04.05.2014 г. на ЦИК и в изпълнение на организационно-техническия план по провеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 25.05.2014 г.,

Н А Р Е Ж Д А М:

Спирам движението на всички моторни превозни средства (МПС) от кръстовището на ул. „Дичо Петров” с ул. „арх. Петър Петров” до кръстовището на ул. „арх. Петър Петров” с ул. „Бузлуджа” на 24.05.2014 г. от 14.30 ч. до приключване на предаването на изборните книжа и материали от РИК – Смолян и Общинска администрация – Смолян на председателите на секционните избирателни комисии (СИК). Определям уличното платно по т. 1 за паркинг на ангажираните МПС за транспортиране на изборните книжа и материали до избирателните секции на територията на общината.

Спирам движението на всички МПС по локално платно на бул. „България” на 25.05.2014 г. от 19.00 ч. до приключване на предаването на изборните книжа и материали в РИК – Смолян от представителите на всички СИК от областта. Определям уличното платно по т. 3 за паркинг на пристигащите МПС, превозващи изборните книжа и материали. Закривам такси стоянката на локално платно на бул. „България” от 19:00 ч. на 25.05.2013 г. до приключване на предаването в РИК – Смолян на изборните книжа и материали от преносителите им.

Спирам движението на всички МПС по северната пътна лента на бул. ”България” в отсечката от Регионална дирекция „Гранична полиция” – гр. Смолян до Младежки дом от 19:00 ч. на 25.05.2013 г. до приключване на предаването на изборните книжа и материали в РИК – Смолян. Отсечката да се ползва за паркинг на пристигащите автобуси с членове на секционни избирателни комисии от Област Смолян към РИК – Смолян.

Николай Мелемов

Кмет на Община Смолян

Вирни се горе