ДПС и Атака заедно в Рудозем

ДПС и Атака заедно в Рудозем

Въпреки че принципно в община Рудозем няма никаква почва за крайно националистки политически формирования като ПП Атака, то партията се изявява на политическата сцена в Рудозем не от днес. Но скандалното днес е, че ПП Атака задкулисно се съюзи с ДПС в Рудозем и така категорично доказа абсолютната безпринципност, която изповядват двете формации.

Структурата на Атака в Рудозем се владее от дейците на ДПС и безпринципната коалиция „Рудозем за всички“:

Днес следобяд в Общинска администрация в Рудозем са внесени предложенията за ръководството и състава на секционните комисии в общината. Квотата е разпределена между 6 парламентарно представени партии по следния начин: 68 – ГЕРБ, 35 – Коалиция за България, 30 – ДПС, 18 – Атака, 9 – Синята коалиция, 3 – НДСВ.

  1. След като документите на ГЕРБ, КБ, и Синята коалиция са внесени от представителите на тези партии, то документацията на ДПС, НДСВ и Атака е предоставена от един човек – председателят на НДСВ в Рудозем, която е и в коалиция с ДПС – Никола Даскалов.

  2. Документите са предоставени и на магнитен носител на 2 CD диска, като на единия са записани файловете и на НДСВ и на Атака, като и двете CD-та са предоставени от Никола Даскалов.

  3. Таблицата в документите на ДПС, НДСВ и Атака е идентична, за разлика от тези на останалите партии. (виж снимките долу)

Всичко това недвусмислено сочи, че структурата на Атака в Рудозем се владее от коалицията на ДПС.

След като ДПС в Рудозем се съюзи с три социалистически партии, показа истинския си (червен) цвят. Този път обаче, ДПС доказа и че Атака е паралелна политическа формация, която има за цел само и единствено да събужда страховете у мюсюлманското население с цел да гласува за своите „защитници на правата и свободите“ – ДПС. Но тъй като случката пред джамията в София не е подходяща за разиграване и в Рудозем, то господата от ДПС решиха да използват своята структура на Атака по друг начин – поставяйки свои хора, които да работят за ДПС.

Ето защо и ДПС и Атака са вредни за България и обществото – те нямат политически аргументи, те нямат адекватна визия за управление, която да представят на хората и именно затова тяхната кампания се гради само и единствено на етническо и религиозно заиграване.

Интересно ми е как господата от ДПС Рудозем ще обяснят как и защо техния първи политически враг се превърна в приятел. Също така и господата от Атака Рудозем, какво правят с онези, които на национално ниво пращат в Анадола. Поне за мен има само две логични обяснения: 1. или и двата политически лагера са абсолютно безпринципни и са готови да се съюзят и с дявола само и само да се докопат до властта; 2. нашите „приятели“ от Атака и ДПС (в случая безпринципната коалиция на ДПС в Рудозем) доказаха, че те са едно цяло, което пък доказва, че атаката на джамията в София е замислена и осъществена от „свои“.

И само ще Ви напомня, че именно ДПС е обсебило Главно мюфтийство и структурите на Мюсюлманското вероизповедание, за да разберете, че в момента и Мюфтийството, и ДПС, и Атака са едно и също оръжие, което просто използва различни муниции – в зависимост от ситуацията.

Мисля, че целта им е ясна!!!

Хайри Лошев

Вирни се горе