Димитър Трендафилов е преизбран за областен председател на ПП АБВ в Смолянски регион

Димитър Трендафилов е преизбран за областен председател на ПП АБВ в Смолянски регион

След проведена областна отчетно-изборна конференция на ПП АБВ в Смолян на поста областен председател е преизбран Димитър Трендафилов. Негови заместници са Румен Бечев, Владимир Гърбелов и Васил Тиганев.

„Отчетохме и анализирахме резултатите от последните избори в областта. Стана ясно, че там където имахме собствени кандидати за кметове, постигнахме високи резултати. На места гласовете, в сравнение с предходните избори, се удвоиха, дори утроиха. А в община Баните, където излязохме с листа за общински съветници, спечелихме 600 гласа”, каза депутатът Петър Кадиев. В същото време, по думите на Кадиев, местата където партията подкрепи други кандидати, като Девин, Борино, Доспат, Неделино, Рудозем, изборните резултати са изключително слаби.

Това което предстои за АБВ в Смолянска област занапред е да се стегнат структурите по места, да заработят истински, в това число младежките и женските организации. Предстои да бъдат създадени структури и в общините, в които до момента е нямало – Рудозем, Девин, Борино, Доспат. „В тези общини виждам един голям капацитет и смятам, че ПП АБВ ще има голям успех занапред”, каза депутатът Петър Кадиев.

Вирни се горе