Димчо Михалевски:Смолян обича театъра и има нужда от повече пиеси на родопска сцена

Димчо Михалевски:Смолян обича театъра и има нужда от повече пиеси на родопска сцена

Стотици родопчани се събраха в зала 1 на Родопския драматичен театър за постановката на театрална група “Мелпомена” – Вражалец. Залата се оказа тясна, за да побере зрителите от областният град, както и гостите от Доспат, Борино, Златоград, Баните и др. Пиесата бе подарък от народния представител от Коалиция за България инж. Димчо Михалевски и областната организация на БСП – Смолян,съобщиха от пресцентъра на БСП.

На фона на бурни аплодисменти депутатът инж. Михалевски поднесе кошница с цветя и поздрави актьорите за прекрасното представление. “Смолян обича театъра и има нужда от повече представления в тази уникална сграда”, заяви той. Михлеввски изрази надежда, че качествената комедия е накарала поне за два часа родопчани да забравят за тревогите и проблемите си. Сред официалните гости бяха областният председател на БСП- Смолян Дора Янкова, както и лидерите на общинските организации на партията в Доспат, Девин, Баните, Златоград и Неделино, общинските съветници инж. Димитър Кръстанов, Рабие Кьосева, Милко Гавазов. Михалевски обеща, че актьорите от “Мелпомена” – Любо Нейков, Димитър Рачков, Христо Донкин и компания ще гостуват отново в Родопите с другите си две постановки.

По време на представлението представители на Младежкото обединение на БСП- Смолян събираха подписи за свикването на референдум относно бъдещето на АЕЦ “Белене”. Раздадени бяха над 700 информационни материали за пагубната политика на ГЕРБ в областта на енергетиката и атомните ни технологии, които са на път да бъдат ликвидирани.

Вирни се горе