Депутатът д-р Даниела Дариткова поздрави служителите от МВР - Смолян

 Депутатът д-р Даниела Дариткова поздрави служителите от МВР - Смолян

Поздрави към всички служители на МВР в област Смолян по случай професионалния им празник на 5-ти юли отправи депутатът от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова. На тържественото отбелязване присъстваха народният представител от ГЕРБ д-р Красимир Събев, зам.-областният управител Владимир Гърбелов, шефове на институции и кметове от областта и др.

Тя припомни, че когато е възникнало Министерството на вътрешните работи преди 138 години, народното здраве е било част от МВР. „Не знам дали тогава са били много успешни и здравната реформа, и реформата в сигурността, но искрено се надявам това партньорство да продължи“, заяви председателят на здравната комисия в Народното събрание д -р Дариткова пред ръководството на ОД на МВР –Смолян.

Тя благодари за сигурността, която органите на реда гарантират в Смолян и България.

„Предвид актуалните теми на ежедневието и честото посегателство над медици, се надявам да не ни се наложи да работим винаги заедно, но ще трябва да се справим и с това предизвикателство“, подчерта д-р Дариткова.

По думите й обществените отношения непрекъснато се променят, а очакванията на обществото са много по-сериозни към представителите на властта. Затова им пожела да са здрави и все така с професионализъм да изпълняват своята мисия. „Защото без усещането за мисия вашата работа, както и тази на работещите в сферата на здравеопазването, не може да се върши качествено. На народните представители може да разчитате, защото така, както е деполитизирана полицията, и ние нямаме никакви пристрастия, когато трябва да помагаме на региона и на страната си“, допълни д-р Даниела Дариткова.

Вирни се горе