Депутатът д-р Даниела Дариткова и евродепутатът Владимир Уручев гостуваха на празника на Баните и минералната вода

Депутатът д-р Даниела Дариткова и евродепутатът Владимир Уручев гостуваха на празника на Баните и минералната вода

Депутатът от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и евродепутатът Владимир Уручев (ГЕРБ/ЕНП) гостуваха днес на празника на Баните и минералната вода. „За нас е много важно да сме сред вас, когато сте обединени на празника, но да бъдем с вас и в делника, когато се налага да ви отговорим на доверието, с което сте ни изпратили в парламента“, каза д-р Дариткова. Тя изтъкна, че искрено се надява на празника догодина да е реализиран вече проектът за нов площад на Баните.

„И да се гордеете не само с това, което ви е дала природата – безценната минерална вода, красивата природа и планина, а и с построеното с усилията на всички, с подкрепата на правителството. Имате и нашата подкрепа като народни представители“, заяви още тя.

Д-р Дариткова изрази увереността си, че независимо от политическата сила, която представляват в парламента, депутатите от Смолянския избирателен район ще бъдат единни, когато отстояват интересите на родния край. „Защото само така – обединени, можем да бъдем успешни, така, както празнувате днес, може да запазим добрите традиции, за да ги предадем на бъдещите поколения. Само така можем да постигнем ново развитие за родния край. Затова сега се веселете! И нека бъдем единни, за да може бъдещето ни да е наистина светло. Бъдете здрави и вдъхновени!“, пожела д-р Дариткова.

Евродепутатът Владимир Уручев изтъкна,че българите не сме войнолюбиви, но в навечерието на един от най-тачените български празници Гергьовден, деня на храбростта, не можем да не отдадем заслужената почит на тези, които са отдали живота си за нашата свобода. „Отдали са живота си за това днес да можем да се съберем и да празнуваме. Вече повече от 70 години няма война, защото хората се обединяват. Но празникът е ваш, за тези мили и отрудени хора, които днес са с надеждата, че има нов парламент, има ново правителство, че нещо ново и хубаво ще се случи. И аз искрено го желая“, каза още Уручев.

Той пожела на депутатите, които сега започват работа, да дадат максимума от себе си, за да получи всяка община в Родопите заслужено внимание и растежа, от който има нужда.

Кметът на Баните Милен Белчев поздрави жителите на Баните и връчи годишните награди на общината за 2017 г.

Вирни се горе