БСП – СМОЛЯН ЩЕ ПОДОБРЯВА РЕГИОНАЛНАТА СИ МЕДИЙНА ПОЛИТИКА

   БСП – СМОЛЯН ЩЕ ПОДОБРЯВА РЕГИОНАЛНАТА СИ МЕДИЙНА ПОЛИТИКА

Областен съвет на БСП-Смолян кандидатства за финансиране към „Фонд за политически инициативи“ на НС на БСП и получи одобрение на проект: „Подобряване на медийната политика на БСП в област Смолян, чрез създаване на Регионален информационен интернет портал“. Проектът възлиза на стойност 4400лв., включително със съфинансирането от страна на ОблС на БСП-Смолян и ще се реализира в рамките на 3 месеца до края на 2017г. В рамките на проекта ще бъдат реализирани следните дейности:

  • Раз разботването на медиен план за област Смолян за периода 2018-2019 г.;

  • Обучение за работа с медиите и медийно отразяване;

  • Регионален информационен интернет портал за популяризиране на дейността на БСП.

В него ще се публикуват приоритетно местни и регионални актуални проблеми и новини. Обща цел на проекта е подобряване на медийната политика на БСП в област Смолян. Разширяване влиянието и подкрепата за БСП в област Смолян на предстоящите Местни избори през 2019 г.

След реализиране на проекта, жителите на територията на област Смолян ще имат възможност да получат информация за актуалните местни проблеми и теми от страна на опозицията.

За изпълнението на проекта ще работят председателя на Областен съвет – Смолян, председателите на общинските съвети в десетте общини на областта, медиен секретар и експерти. Ръководител на проекта е Рабие Кьосева, председател на ОблС на БСП. Координатор – Анета Шехонова, медиен секретар

Вирни се горе