Бойко Борисов и Цветан Цветанов поздравиха всички общински структури в областта по случай 5-годишнината на ГЕРБ

Бойко Борисов и Цветан Цветанов поздравиха всички общински структури в областта по случай 5-годишнината на  ГЕРБ

Поздравление по случай 5-годишнината от учредяването на ПП ГЕРБ изпратиха до всички общински структури в Смолянска област председателят на партията Бойко Борисов и зам.-председателят Цветан Цветанов. В писмото се казва: „За 5 години ГЕРБ се доказа като сериозен и достоен политически проект. Само преди месец хората припознаха у нас за пореден път единствената алтернатива за бъдещето на България и ни гласуваха доверие като избраха за президент и вицепрезидент кандидатите на ПП ГЕРБ. Българските граждани ни повериха отново управлението на страната като избраха и новите кметове и общински съветници от ГЕРБ,съобщиха от пресцентъра на партията.

Всички ние приемаме това доверие като висока отговорност, особено във време на световна финансово-икономическа криза. Затова заедно трябва да работим за осигуряването на максимално широка подкрепа сред всички българи за предприетите реформи от правителството и парламентарната група на ПП ГЕРБ. В следващите месеци бъдещето на цяла Европа ще бъде изправено пред редица предизвикателства. Всички реформи са трудни и тежки, но те са единствения лек за старите и неефективни системи, които трябва да превърнем в надеждни гаранции за по-добрите стандарти на живот на гражданите. Убедени сме, че с подкрепата на всички българи и с водената от ГЕРБ политика, всички заедно ще успеем да преведем страната ни през трудностите и да градим една силна, конкурентна и стабилна България.

Тези усилия срещнаха подкрепата както на нашите партньори от Европейската народна партия, така и на ръководствата на всички европейски инстутуции. Идването им лично в България показа тежестта на техните оценки, които са поредното доказателство, че сме на прав път. Тази подкрепа ни дава сили и увереност да продължим започнатото и да докажем, че България може да бъде достоен член на Обединена Европа. И занапред наши основни принципи ще останат диалогът с хората и вслушването във всички мнения, защото демокрацията изисква политиците да чуват гражданите. В ГЕРБ ще продължим да водим публичен дебат с всички, които желаят да участват във формирането на бъдещето на страната.

На всички наши членове и симпатизанти пожелаваме много здраве, лично щастие, сили и вяра”, пише в поздравителния адрес, подписан от Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Вирни се горе