300 магнитни сувенири раздадоха от МГЕРБ за Трети март

300 магнитни сувенири раздадоха от МГЕРБ за Трети март

По повод Националния празник на Република България – 3-ти Март, активисти на младежката структура на ПП ГЕРБ-Смолян, проведоха кампания насочена към гражданите,съобщиха от пресцентъра на партията.

Бяха раздадени над 300 магнитни сувенири с изображение на паметника на свободата на връх Шипка и поздрав към смолянчани. Акцията се проведе по централните улици на областния град.

Идеята на сувенира е да напомни за една от най-решителните битки, предопределила победата и донесла свободата на страната ни след петвековното османско иго, да напомни за саможертвата на хилядите знайни и незнайни войни, пролели кръвта си за Освобождението на България.

„Хората с голяма радост приемаха сувенирите и приветстваха чудесната инициатива. Правим тази кампания, за да повдигнем духа на смолянчани, защото сме народ със славно минало и живо наследство“, уточниха от ръководството на младежката структура. Утре МГЕРБ ще се включат в проявите, посветени на 134-годишнина от Освобождението на България от Османско робство.

Вирни се горе