18 делегати от Смолянска област ще участват в отчетно-изборното събрание на МГЕРБ

18 делегати от Смолянска област ще участват в отчетно-изборното събрание на МГЕРБ

18 делегати от Смолянска област ще участват в отчетно-изборното събрание на МГЕРБ под мотото „Успяваме в България”,съобщиха от партията.

18 делегати от Смолянска област ще участват в отчетно-изборното общо събрание на младежката организация на ПП ГЕРБ под мотото „Успяваме в България“, което ще се проведе на 8 юли 2012 година (неделя) от 13:00 часа в зала 3 на НДК. На политическия форум, като гост ще присъства областният координатор на ГЕРБ Николай Мелемов. По време на отчетно-изборното събрание ще бъде направен отчет за постигнатото до момента от младежите в регионален и национален план. Ще бъдат очертани предстоящите приоритети на организацията и ще се проведе гласуване за председател и Национален изпълнителен съвет на Младежки ГЕРБ.

Сред гостите на събранието се очаква да бъдат председателят на ПП ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов, зам.-председателят на ПП ГЕРБ и вицепремиер и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов,председателят на 41-то Народно събрание Цецка Цачева, председателят на Европейските Студенти Демократи (ЕСД) Юрай Антал, представителите на фондациите „Ханс Зайдел” и „Конрад Аденауер” за България, както и много министри, депутати, евродепутати, кметове и чуждестранни гости. Във форума ще участват над 1300 делегати от цялата страна.

Вирни се горе