Заседание на Общинския съвет – Смолян ще се проведе днес

  Заседание на Общинския съвет – Смолян ще се проведе днес

Заседание на Общинския съвет – Смолян ще се проведе на 10 май 2018 г. от 14.00 часа в Сесийна зала на Община Смолян.

На първо място кметът предлага – Награждаване на образователни институции и читалища по повод кръгли годишнини. Също и определяне размера на Годишната награда на Община Смолян за 2018 г.

Общинските съветници ще разгледат и Система за прием в I-ви клас в училищата на територията на Община Смолян, осъществяващи прием в I-ви клас.

Упълномощаване Кмета на Община Смолян за заявяване писмено на интерес към Министерство на Образованието и науката за получаване право на стопанисване и ползване на почивна база „Панорама“ – Смолян.

Кметът предлага закриване на социална услуга от резидентен тип държавно делегирана дейност – „Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания“ 13-18 г., с капацитет 12, с адрес: гр. Смолян, ул. “Дичо Петров“ № 30, ет. 1.

Обсъждане на докладите за осъществените читалищни дейности и за изразходваните от бюджета средства в Община Смолян през 2017 г. и приемане на Годишния отчет за 2017 г. по изпълнение на Програмата за намаляване на замърсяването с фини прахови частици /ФПЧ10/ и Плана за действие към нея за периода 2015-2020 г., са други точки от дневния ред, който ще бъде разгледан на 10 май.

Вирни се горе