З А П О В Е Д на Кмета на община Смолян

З А П О В Е Д  на Кмета на община Смолян

На основание чл. 44, ал.1, т.1 и ал.2 от ЗМСМА, чл. 9 ал. 3 от Закона за пътищата и във връзка с постъпило заявление с вх.№ ДЛ005883/25.08.2015 г. за създаване на временна организация на движение при извършване на строително ремонтни работи по проект за „Рехабилитация на улица „Хан Аспарух“ („арх. Петър Петров”) и становище от сектор ПП – ОД на МВР с рег.№ПП-РЯ-6182, екз.№2 от 20.10.2014 г.

Н A Р Е Ж Д А М

  1. Въвеждам движение с ограничена пропускливост на ул.”арх. Петър Петров” от кръстовището на същата с ул.”Дичо Петров” до кръстовището с ул.”Бузлуджа” ( от о.т. №8134 до о.т. №7835) за периода от 31.08.2015г. до завършване на ремонтните дейности. През посочения период забранявам престоя и паркирането на МПС в ремонтирания участък .

  2. Срок на изпълнение на заповедта : До завършване на ремонтните дейности

Препис от настоящата заповед да се изпрати до Директора на ОД на МВР- Смолян, за осъществяване на контрол по заповедта . По време на строителството да се осигури непрекъснат достъп за автомобилите със специален режим на движение. Фирмата изпълнител да уведоми писмено за ремонтите работи ЦСНП- Смолян и РСПБЗН за сроковете на ремонта. Пътната сигнализация, отговаряща на новата организация на движение да отговаря на представения проект за временна организация на движение и на изискванията на Наредба № 3/16.08.2010г. Отговорник за поставяне, целостта и изправността на пътната сигнализацията, оказваща новата организация на движение е представител на изпълнителя – „ИСА 2000”ООД – г-н Емил Адамов –мобилен телефон -0888 252 337 Настоящата заповед да бъде оповестена чрез официалният сайт на община Смолян за сведение на гражданите и гостите в града. Контрол по изпълнение на заповедта възлагам на инж. Йордан Щонов – Директор дирекция УТОС на община Смолян.

Николай Мелемов Кмет на Община Смолян

Вирни се горе