Започват ремонт и рехабилитация на улица в девинското село Осиково

Започват ремонт и рехабилитация на улица в девинското село Осиково

В Девин беше открита строителна площадка, с което официално беше даден старт на строително – ремонтните дейности на обект " Ремонт и рехабилитация на улица в с. Осиково " . Финансирането от 550 000 лв. е целево от Държавния бюджет и стана възможно, благодарение на доброто взаимодействие и отличната комуникация между сегашното общинско ръководство и правителството.

“Улицата води до цех, за който има инвеститорски интерес, като след реализиране на тези намерения , ще бъдат създадени условия за разкриване на нови работни места. Благодарение на навременната намеса на общинското ръководство и проведените разговори с представители на някои институции , беше осигурена възможността 4 деца да бъдат предоставени за отглеждане на приемни семейства от с. Осиково. Това от своя страна допринесе за запазване на училището в селото”, съобщи кметът на община Девин Красимир Даскалов.

Всичките тези действия на общинското ръководство са насочени само и единствено за осигуряване на по – добри условия за работа и живот в населените места от общината. Уверявам ви, че и занапред ще продължим да работим за благото, добруването и просперитета на община Девин и нейните жители, посочи още кметът Даскалов.

Вирни се горе