Започва изкърпването на тротоарите в централната част на Неделино

Започва изкърпването на тротоарите в централната част на Неделино

От днес започва изкърпването на тротоарите по посока от централната част на града към Горно Неделино. Кметът на общината Стоян Беширов съобщи, че средствата са осигурени, материалите – също, а работниците ще бъдат от Програмите за заетост. Трябва да се бърза, според Беширов, защото хубавото време скоро ще свърши, а в дъждовете и студовете е много по-трудно да се постига качество и количество на строителни и възстановителни работи, обявиха от общинската администрация в Неделино.

Тази усилена дейност по благоустрояването на града и на съставните селища е част от предизборната програма на Стоян Беширов и неговия екип. Тя е добре обмислена и съгласувана с искането на хората, които живеят в тази половина на града. Амбицията на кметската управа е ремонтно-възстановителните работи да приключат преди първия сняг.

Общината се обръща с молба към гражданите да приберат струпаните дърва за огрев и изчистят строителните, битовите и селскостопанските отпадъци, които са върху тротоарите, за да не спъва работата на строителите. Напомниха на жители, че тротоарите са общинска собственост и съгласно Наредба № 1 на нарушителите се налагат санкции – глоби в размер до 500 лева.

Вирни се горе